diumenge, 29 de setembre del 2013

Males llengües

Diuen les males llengües que PM té un bloc on, de tant en tant, hi escriu alguna cosa.

Diuen les males llengües que PM va  presentar el seu bloc als Premis Blocs Catalunya.

Diuen les males llengües que PM va superar el primer filtre: el de la votació popular.

Diuen les males llengües que PM es va apuntar a la gala pensant que “potser guanyo, tu!”; però que també va pensar que no hi tenia res a fer perquè “hi ha un bloc sobre el càncer que agradarà més perquè aquest tema ja se sap...".

Diuen les males llengües que PM el dia abans va anar a la barberia a arreglar-se la llarga cabellera que té i la barba espessíssima que sol lluir.

Diuen les males llengües que PM es va comprar roba (sabates i caçadora) per anar ben mudat a la gala.

Diuen les males llengües que PM fins i tot va rentar el cotxe, no fos cas que hagués d’aparcar a la zona VIP de l’aparcament de l’auditori de Granollers.

Diuen les males llengües que PM al matí va conduir fins al Gironès i va anar a caminar fins al castell de Sant Miquel per fer-se passar els nervis i que havent dinat es va mig adormir mirant un concert d’Ismael Serrano mentre un gat se’l mirava amb cara de no entendre res.

Diuen les males llengües que PM dues hores abans de la gala ja era a Granollers i va comprar un llibre que es diu Perduda de Gillian Flynn en una llibreria que també era finalista als Premis Blocs. (El títol del llibre acabaria essent una premonició sobre el resultat final tant per l’establiment com pel client).

Diuen les males llengües que PM està content d’haver-hi participat encara que no hagi guanyat i que està molt satisfet del seu bloc. Es veu que li agrada el que hi publica. També diuen que no ho hauria d’explicar que el seu bloc li agrada perquè és “considerar-se" massa i això no està gens ben vist.  

Diuen les males llengües que PM no es tornarà a presentar més. No vol que li passi com a Madrid amb la seva candidatura olímpica Madrid 2000-no-sé-quants.

Diuen les males llengües que PM no vol dir a ningú quin és el seu bloc. Si algun dia ho descobreixo, us ho diré! 

2 comentaris:

  1. mmmm.... quantes males llengües... jo el que se és que m'agrada el que PM penja la blog...que el continuaré seguint... opinant si em ve de gust... :D

    ResponElimina
  2. Ja ja! no ser si es presentarà mes o no en PM però crec que seguirà escrivint! jo el seguiré animant!!! ;)

    ResponElimina