dilluns, 28 de febrer del 2011

Despertares

Despertares és una pel•lícula de l’any 1990 protagonitzada per Robin Williams i Robert de Niro. Basada en una història real, la pel•lícula narra la lluita d’un metge per reanimar els malats d’un hospital que són víctimes d’una epidèmia d’encefalitis que els ha immobilitzat. Robin Williams és el metge i Robert de Niro (quina interpretació tan brillant!) un dels pacients, que fa més de trenta anys que no pot moure's ni comunicar-se.

La història està narrada amb una dosi alta de sensibilitat, però no és gens carrinclona. Al contrari, la dificultat d’arribar a una solució per a la curació d’aquests pacients la fa molt humana i entranyable.

Un cant a la vida i a la lluita sense que hi valgui ni hi càpiga el defalliment. Efectivament, en aquesta vida, a voltes incerta, no hi val defallir!

Si en teniu l’oportunitat, no us la perdeu. Val molt la pena!

Tenemos que decírselo a todos, tenemos que recordárselo, tenemos que recordarles lo maravilloso que es. (…) La gente se ha olvidado de lo que es la vida, ha olvidado el milagro de estar vivo, necesitan que se lo digan, necesitan que alguien les recuerde lo que tienen y lo que pueden perder. Necesitan que les hablen de la alegría de vivir, del don de la vida, de la libertad de vivir, de la maravilla de la vida.
(Robert de Niro a la pel•lícula Despertares)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada