dilluns, 9 de setembre del 2013

Detalls

El conseller delegat de la seva zona va creure oportú fer unes jornades de cohesió de grup per fomentar el treball en equip per tal d’encarar una tardor que es preveia mogudeta. La injecció de diners que el banc pensava que rebria per part de l’estat no havia arribat i l’entitat hauria de fer mans i mànigues per intentar sobreviure. 


Als alts executius de l’entitat, que es devien  embutxacar cada mes un sou inversament proporcional a la feina que feien, els va semblar que dotar els treballadors d’una formació intensiva sobre lideratge de grup i estratègies comercials agressives els permetrien millorar el posicionament de l’entitat respecte la competència. 

Tot i que PM, era del tot escèptic a aquest tipus de formació intensiva i obligatòria  en segons quins temes, se la va prendre amb seriositat i va seguir les instruccions del formador fil per randa. 

Encara no havien tingut ni temps de situar-se en l’espai que pels altaveus de la sala va sonar una cançó d’un grup que a PM li agrada molt. La música de Chambao li va entrar bé. Quan va sentir allò de “abriendo bien los ojos, fijarme en los detalles...” ell es va estimar més tancar-los. Hi havia detalls que preferia no veure.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada