dimarts, 31 de desembre del 2013

12 mesos, 12 entrades

Un resum del meu 2013 en 12 entrades que he publicat en el bloc. De cada mes he escollit una entrada que pugui explicar alguna cosa meva d'aquest any que avui deixem enrere.

GENER:  I ara què?
Del gener aquesta. Perquè estaria bé que la suposada felicitat dels dies de Nadal i Cap d'Any es quedés  per aquí tot l'any. Perquè que passi això només  depèn d'un mateix. Ni de res ni de ningú més.

FEBRER: Créixer
Del febrer aquesta. Perquè créixer té sempre la mateixa dualitat: dolor i descobriment alhora.

MARÇ: Portes
Del març aquesta. Perquè ja no hi viuria més i perquè ja no ho viuria més.

ABRIL: Roses
De l'abril aquesta. Perquè aquell dia es regalen moltes roses. Perquè algunes són "de veritat". I perquè algunes d'aquesta expressen amor de veritat (sense cometes , ara)

MAIG: Micromicrorelats: Serrera
Del maig aquesta. Perquè fer muntanya amb la gent que la faig és un gust. Perquè m'ho passo molt bé. I perquè els ho vull agrair incloent aquesta entrada en aquest resum.

JUNY: Una imatge per una frase 03
Del juny aquesta. Perquè aquesta cançó d'en LLach és molt maca. Perquè és ben cert que és en les dificultats que aprenem a valorar allò que anem aconseguim.

JULIOL: Paraules
Del juliol aquesta. Perquè retallar pensaments en forma de conte em permet jugar amb la realitat i la ficció amb gairebé total impunitat.

AGOST: No puc deixar d'escoltar-la_04
De l'agost aquesta. Perquè a Ismael Serrano li dec moltes coses. Alguns concerts en directe, cadascun viscut de maneres diferents i en circumstàncies dignes de conte i altres estones, moltíssimes, de música enllaunada, sol o acompanyat, en CD o DVD, en què m'ha m'ha fet emocionar i sentir com cap altre artista.

SETEMBRE: Glops d'estiu
Del setembre aquesta. Perquè és un resum "perfecte" d'un estiu viscut amb amics de fa temps i altres descoberts en plena canícula que vull que hi sigueu sempre més. Un brindis a la vostra salut!

OCTUBRE: Somnis
De l'octubre aquesta. Perquè volia "ensenyar-vos" aquesta cançó d'Albert Pla tan maca i vaig voler-ho fer a partir d'un text que em va sortir a raig. Perquè m'agrada que la gent somiï. Perquè sense somnis, no existim. 

NOVEMBRE: Sí!
Del novembre aquesta. Perquè... sí!!!

Del desembre aquesta. Perquè és una entrada que faig cada any i en el resum no hi podia faltar. Perquè el CD de la Marató val molt la pena i cada any hi ha cançons que m'agrada acostar-vos-les retallant-les aquí.

I per aquest any, res més! Moltes, moltes, gràcies a tots el que em llegiu amb regularitat o no.
Que tingueu un bon 14!!! 

4 comentaris:

  1. Gracies amic per aquest any tant genial.
    Esteve.

    ResponElimina
  2. Moltes gràcies Quim.
    Que tinguis un 2014 genial.
    Una abraçada
    Gabriel

    ResponElimina
  3. Gràcies a vosaltres per llegir el bloc i, sobretot, per ser-hi!!!
    Bon any!

    ResponElimina