diumenge, 11 de maig del 2014

Micromicrorelats: 11 de maig

U: Aniversari
No té gaire memòria per les dates i sovint s’oblida de les més importants. Però ja fa dies que té ben present que avui és el seu aniversari. I ha tingut ganes de felicitar-la. Les noves tecnologies permeten múltiples possibilitats per fer-ho. N’ha triat una i ha teclejat el missatge sense dubtar. Li deu un agraïment perpetu perquè les millors estones de la setmana les viu allà on ella el va portar.
Fa dies va llegir en un bloc que el passat es pot canviar. Ell en pot donar fe.


Dos: Abans anàvem a caminar
S’ha llevat molt d’hora. Com si hagués d’anar a caminar. S’ha vestit amb xandall i forro polar. Com si hagués d’anar a caminar. S’ha calçat les trekking. Com si hagués d’anar a caminar. Ha agafat la motxilla petita. Com si hagués d’anar a caminar. Però només hi ha posat quatre coses: cartera, claus de casa, clau del cotxe i mòbil. Ni cantimplora –al cap i a la fi ja fa dies que li vessa i encara no n’ha comprat una altra-  ni cangur, tot i que el dia s’ha llevat enlleganyat. 
Pressentia que ni es plantejarien la possibilitat d’arribar caminant al restaurant on havien decidit que esmorzarien. Pa amb tomàquet amb cansalada, vi amb gasosa i cafè.  Els cims queden tan amunt que ja només són projectes que quedaran pendents. Sempre els queda fer l’esforç de quadrar de tant en tant les agendes per mirar quatre fotos que guarden en un llapis de memòria de quan encara estenien l’estelada per alguna muntanya del país.


Tres: Futbol
Ja ho té tot a punt: el portàtil, el cable HDMI i la contrasenya apuntada en un paper per poder entrar a la plataforma digital que transmetrà el partit. La lliga s’ha reactivat i el Barça encara té la possibilitat de guanyar-la. És una oportunitat que aquest equip no pot desaprofitar. Al cap i a la fi, a la vida gairebé sempre hi ha una segona oportunitat perquè mai res no és per sempre. Mentre busca en una hemeroteca el nom d’algun jugador de l’Elx, l’equip de qui ningú no en sap ben bé res,  pensa que aquest 11 de maig es mereix acabar-lo amb una victòria.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada