dilluns, 5 d’abril del 2010

La mecánica del corazón

Concebut com un conte per a adults, La mecánica del corazón és un llibre molt bonic que et transporta a un món on la fantasia i la realitat es donen la mà.

Jack neix amb el cor malalt i li canvien per un rellotge de fusta, però ha de seguir unes regles per tal que el "cor" no s'espatlli i pugui sobreviure. Una és que no s'ha d'enamorar mai. Evidentment, no aconsegueix no enamorar-se i el seu rellotge...

En el llibre hi trobareu personatges entranyables. A més de Jack, el protagonista, també hi coneixereu la doctora Madeleine i Miss Acacia, entre d’altres.

El llibre m'ha fet pensar, una mica, amb el món meravellós d'Alícia, ara que la història de Lewis Carroll està tan de moda per la versió cinematogràfica que n’ha fet el gran Tim Burton. Sembla ser que d’aquest llibre també se’n farà una versió cinematogràfica. A més, ja té una “banda sonora” perquè l’escriptor, Mathias Malzieu, és també un cantant d’un grup de pop francès

Un "conte" senzill sobre la mecànica del cor! Fa de bon llegir i passareu una bona estona.

Ah, ja sabeu que us el puc deixar,eh!

“Algún día, es posible que tengas que pagar un precio muy alto por todo el placer y la alegría que el amor provoca”. (Mathias Malzieu. La mecánica del corazón)

1 comentari:

  1. Acabo de llegir "La mecánica del corazón" i, de veritat, és un llibre molt bonic que val la pena de llegir. A mi m'ha "enganxat" des del principi i, tot i ser un conte, fa que t'hi fiquis a dintre i que de seguida sorgeixi una simpatia pel personatge principal, Jack.
    Malgrat ser una història fantàstica, hi ha moments en què tot sembla realitat i les situacions viscudes pels personatges fan pensar en situacions de la pròpia vida.
    M'afegeixo a la invitació que fa en Quim de llegir el llibre, us agradarà.

    M. Teresa

    ResponElimina