dimecres, 21 de maig del 2014

Més de 50.000

Aquests dies el bloc ha superat les 50.000 visites i em fa i·lusió, què carai!

Us vull agrair la paciència i el temps que dediqueu a llegir les entrades a tots els que alguna hora l'heu visitat. Tant si hi entreu sovint com si només ho heu fet una vegada, gràcies! Segurament, si no comptés les meves pròpies visites, n'hi hauria la meitat. Però 25.000 també són moltes!!! (hehehehe)

Per celebrar-ho, us deixo un regalet: una versió fantàstica de la cançó Vida que fa Carles Cases, que durant uns quants anys va ser qui va fer els arranjaments de Lluís Llach. Gaudiu-la!!

<

Potser em deixin les paraules 
o potser em deixeu vosaltres 
o només els anys em posin 
a mercè d’alguna onada, 
a mercè d’alguna onada. 
Mentre tot això m’arriba, 
que a la força ha d’arribar-me, 
potser tingui temps encara 
de robar-li a la vida 
i així omplir el meu bagatge. 
Mentre tot això m’arriba... vida, vida! 


8 comentaris:

  1. Quim, moltes felicitats per les tevés 50.000 visites!!! I gràcies perquè, amb els teus escrits, ens fas venir ganes de llegar un llibre, d'escoltar una canço o, simplement, de pasar una bona estona llegint un dels teus relats.

    M. Teresa

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies M. Teresa! Una de les intencions de compartir llibres, cançons... és que qui em llegeix tingui ganes de llegir, d'escoltar... Cada vegada que ho aconsegueixo és com una petita victòria.

      Elimina
  2. Els millors regals són aquells que arriben inesperadament, els petits detalls de cada dia, una cançó, un llibre, una trucada... tot plegat dona sentit a la vida i a l'amistat, gràcies Quim!

    ResponElimina
  3. Hola!
    Fa molt poc que conec RETALLS DE PENSAMENTS, hi vaig anar a parar per UNA ENGRUNA A L´UNIVERS.
    Sobretot m´agrada quan es parla de llibres, ara he començat a llegir Quan jo tenia... de H. Butten, ja el tenia vist, el teu comentari de st Jordi em va acabar de convèncer.
    Coneixes les dues novel.les de la Marta Rojals? Ben recomenables com també LICANTROPIA de Carles Terès.

    50.000!! Carai!!

    Imma C.

    ResponElimina
    Respostes
    1. De llibres m'agrada parlar-ne, però no he tingut mai la voluntat de fer una ressenya tal com "Déu mana". Prefereixo l'originalitat -cada entrada sobre un llibre és diferent- a allò que marquen els cànons de com s'ha de fer una crítica d'un llibre. Aquesta suposada "originalitat" també m'obliga a mi a ser més creatiu i aquest petit repte m'encanta. Al cap i a la fi, aquest no és un blog de llibres. La idea és compartir les lectures que més m'agraden amb la intenció que tingueu ganes de llegir-les també vosaltres.
      Espero que "Quan jo tenia cinc anys em vaig matar" t'agradi. A mi m'ha agrdat força. S'assembla a "El curiós incident del gos a mitjanit". Aquest em va agradar més.
      He llegit les dues de Rojals. De la primera en vaig parlar també en el bloc (maig del 2012). M'han agradat totes dues!
      Licantropia l'acabo d'afegir a la llista de pendents. Gràcies!
      Espero que segueixis llegint el bloc i participant-hi si et ve de gust.

      Elimina
  4. 50.000 Felicitats, Quim! (ara no em diguis exagerada..., eh!) i
    moltes gràcies per ser original explicant llibres, cançons i històries... relats de pensaments...

    Esther

    ResponElimina
    Respostes
    1. Esther!!! Que la primera lectora d'aquest bloc encara ara el llegeixi, o bé diu molt a favor del bloc o bé diu molt a favor teu! (hahahahaha)

      Elimina