dimecres, 17 de març del 2010

Shutter Island

Martin Scorsese i Leonardo DiCaprio formen un bon tàndem: han treballat junts en més d’una pel•lícula (Gangs of New York, El aviador i Infiltrados) i sembla que la fórmula funciona. Aquests dies es pot veure als cinemes la quarta pel•lícula que han fet junts: Shutter Island.
Sens dubte, una gran pel•lícula.
L’acció transcorre en una illa on hi ha un centre penitenciari i psiquiàtric alhora. Una dona s’ha escapat del centre i avisen un parell d’inspectors de policia perquè investiguin aquesta desaparició. De seguida es veu que a l’illa ocorren “massa coses estranyes”.
Un guió que enganxa, una fotografia fantàstica i una bona banda sonora et transporten a un món en què mica en mica no se sap què és real i què no ho és. Cap al final, l’argument gira constantment. I, per a mi, això és el que la fa tan interessant.

Correu al cinema a veure-la!

"Scorsese narra con maestría (...) Crea un universo desasosegante (...) Sales de esta película con sensaciones muy raras. (...) me ha enganchado esta retorcida y enfermiza tela de araña." (Carlos Boyero: Diario El País)

3 comentaris:

  1. La setmana vinent tinc un sopar amb una intíma amiga, qui sap si ja l'ha vist, qui sap si algú ens l'explicarà.
    L'amiga

    ResponElimina
  2. He corregut al cinema però no he estat a temps!.. ja no hi és en cartellera. Hauré d'esperar que surti en dvd i verure-la tranquil·lament a casa. Esperaré a dir la meva!

    ResponElimina
  3. Ja la tinc!! La "beuré" a la teva salut!!! Ja ens direm quelcom ....
    Records!!
    Montse

    ResponElimina