dilluns, 23 de maig del 2011

Decàleg sobre les elecccions

La política no m’interessa gaire, per no dir gens; però m'he atrevit a fer el meu decàleg particular de conclusions després dels resultats d’ahir:

1. Una bona notícia per la democràcia: Les CUP han augmentat molt a tot Catalunya.

2. Una mala notícia per la democràcia: La Plataforma per Catalunya ha augmentat molt a tot Catalunya.

3. En els pobles petits no seria millor que hi haguessin llistes obertes? Qui vulgui treballar realment pel poble que s’apunti en una llista. Els ciutadans ja farem creuetes i triarem la gent. Que en un poble ens coneixem tots, coi!

4. L’alcalde de la capital de Catalunya serà del mateix partit que el del President del govern. És bo això per Catalunya?

5. ERC va tocar el cel no fa pas gaire temps. Les lluites internes l’han fet tocar l’infern. Alguna conclusió sobre l’efecte de les lluites de poder dins del propi partit?

6. El PP ha arrasat a gairebé tortes les eleccions per les autonomies “inventades” (totes excepte Catalunya, País Basc i Galícia; a Andalusia tampoc hi havia eleccions autonòmiques). Ja sabem qui guanyarà les properes generals. Quin perill per Catalunya!

7. El PSOE ha estat víctima de la crisi. Qui en té realment la culpa de la crisi econòmica?

8. En Joan Laporta és des d’avui regidor de l’Ajuntament de Barcelona i diputat del Parlament de Catalunya. També és presentarà a les eleccions generals? Diputat, també, a Madrid? A Barcelona es presentava conjuntament amb ERC. Heu vist les imatges d’ahir al nit al costat de Jordi Portabella? En Portabella, molt seriós, valorant negativament els resultats i en Laporta, al seu costat, somrient. Va llegir els resultats en clau individual (ja sóc dins!) i no va voler entendre que eren uns mal resultats pels partits de la coal·lició. Patètic! Quin afany de protagonisme! Va ser un bon president pel Barça, però ara fa llàstima!

9. Un dels meus millors amics és germà del futur alcalde de Girona. Això no serveix per res, però m’agrada dir-ho. Espero que sigui un bon alcalde pels gironins.

10. Quina llàstima que les acampades dels “indignats” acabarà en un no res. Ja ho veureu!

2 comentaris:

  1. Bones reflexions, i jo pregunto, quants sous tindrà en Laporta? quina vergonya em fa tota aquesta gentussa, no entenc com la gent que va a votar encara creuen que fan un acte democràtic.Fins aviat. SALUT.

    ResponElimina
  2. Hi estic d'acord: aquesta gentussa fa por. I jo hi afegiria que també, fàstic.

    ResponElimina